"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kılıçdaroğlu'nun acı günü

22 Mayıs 2016, Pazar 17:38
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Antalya'da kanser tedavisi gören amcasının oğlu 42 yaşındaki Burhan Karabulut öldü.

Acı haberi Antalya'da partisinin milletvekilleriyle gerçekleştirdiği kampta alan Kılıçdaroğlu, cenaze törenine katıldı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Antalya'da oturan ve bir süredir pankreas kanseri tedavisi gören kuzeni Burhan Karabulut öldü. Kılıçdaroğlu, acı haberi, partisinin TBMM Grubu 26'ncı dönem 1'inci Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı için bulunduğu Antalya'da aldı. Kemal Kılıçdaroğlu, kampın ikinci gününde saat 11.00'de Parti Meclisi'ne üyelerine basına kapalı toplantıda yaptığı konuşmanın ardından kuzenine son görevini yapmak için eşi Selvi Kılıçdaroğlu'yla kampın yapıldığı Belek'teki otelinden ayrıldı.

DHA

Okunma Sayısı: 1637
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı