"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Meclis tatile girdi

30 Nisan 2021, Cuma 17:13
Koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tam kapanma kararından Türkiye Büyük Millet Meclisi de etkilendi. Meclis, 18 Mayıs'a kadar Genel Kurul çalışmalarına ara verdi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), salgınla mücadele kapsamında Ramazan Bayramı sonuna kadar mesai yapmayacak.

Meclis'te son olarak akaryakıt kaçakçılığıyla mücadeleye ilişkin yasa kabul edildi.

Karma komisyon çalışmalarını sürdürecek

Meclis'in ara verdiği dönemde, Anayasa ve Adalet Komisyonları üyelerinden oluşan karma komisyon çalışmalarına devam edecek.

Komisyonda HSK'ya 7 üye seçimi için aday adaylarının başvuruları incelenecek.

Etiketler: Meclis, tatil
Okunma Sayısı: 4238
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Seyit Ali

    3.5.2021 09:25:20

    Çalışıyormuş gibi manşet atmışsınız. Yukaridan şu kanun çıkacak tamam efendim deyip talimatları yerine getiren bir meclisti. Pek bir faydasını goremedim. Onca masraf onca lüks onca şatafat. Ben bilmem ama buradan öyle görünüyor.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı