"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mevlüt Çavuşoğlu, Filistin ve İsrail'i ziyaret edecek

23 Mayıs 2022, Pazartesi 17:10
Dışişleri Bakanlığı, Bakan Mevlüt Çavuşoğlu'nun Filistin ve İsrail'i ziyaret edeceğini açıkladı.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, 2010 yılında Türkiye ve Filistin Dışişleri Bakanları başkanlığında tesis edilmiş bulunan Ortak Komite'nin ikinci toplantısına başkanlık etmek üzere Filistin'i 24 Mayıs 2022 tarihinde ziyaret edecek.

Ziyaret çerçevesinde, Filistin Dışişleri Bakanı Sayın Riyad Malki ile ikili görüşmeler gerçekleştirmesi ve Filistin Devlet Başkanı Sayın Mahmud Abbas'la da bir araya gelmesi planlanıyor.

Bakan Çavuşoğlu'nun 25 Mayıs'ta da İsrail'i ziyaret edeceği öğrenildi.

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Sayın Bakanımızın, 25 Mayıs 2022 tarihinde ise İsrail'i ziyaretle, İsrail Dışişleri Bakanı ve Alternatif Başbakan Sayın Yair Lapid'le ikili ve heyetlerarası görüşmeler yapması, bu çerçevede, İsrail'le ikili ilişkilerimizin yanı sıra bölgesel ve uluslararası konular hakkında görüş alışverişinde bulunulması öngörülmektedir." 

Okunma Sayısı: 1069
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • S.topuz

    24.5.2022 14:30:31

    Herzogun keyfi yerindedir muhakkak, bunda hiç ŞÜPHE yok. Acaba FİLİSTİNLİ MASUMLARIN HALİ NICEDİR? BU HİÇ KİMSENİN UMURUNDA BİLE DEĞİL! Senelerden beri İSRAİL  DEVLET TERÖRÜ ve ZULMÜYLE, birde AMBARGOSUYLA KISGAÇA ALINAN, KATLEDİLEN, SURGÜNE ZORLANAN VE GECELERİ POLİSLERİN EVLERE BASKIN YAPMA RİSKİ VE TELAŞI İLE CEDELLEŞEN, RAHAT UYKU BİLE UYUYAMIYAN BİR TOPLUM, MASUM FİLİSTİN HALKININ HİÇ Mİ İNSANCA YAŞAMA HAKKI YOKKK! BU NASIL Bİ İNSANLIK VAHŞETİ? DAHA NE KADAR DEVAM EDECEK? BİLEN VARSA BİR ADIM ÖNE ÇIKSIN OLMAZMI. ALLAH c.c, BÜTÜN ZALİMLERİ HAKETTİĞİ ŞEKİLDE ACİLEN CEZALANDIRSIN İNŞAALLAH. MASUM FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİN DE ACİLEN YAR ve yardımcısı olsun. Amiiin. Elfü elfi Amiiin.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı