"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mustafa Kamalak: Bu kadar çok yanılana ülke teslim edilmez!

24 Ekim 2015, Cumartesi 18:02
Saadet Partisi(SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Samsun'dan seslendi.

Seçim çalışmaları kapsamında Samsun ve ilçelerini dolaşan SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak, iç ve dış politikada yanlış üstüne yanlış yaptığını iddia ettiği hükümete yüklendi. 

“13 YIL ÖNCE BUGÜNKÜ GİBİ BÖLÜNMÜŞLÜK YOKTU”

1 Kasım seçimlerinin Samsun, Karadeniz, Türkiye ve İslam coğrafyası için tarihi bir dönüm noktası olacağını kaydeden Kamalak,

“Biz Türkiye’nin iyi yönetilmediği kanaatindeyiz. Cumhurbaşkanı ve Başbakan hemde Meclis'te bazı muhalefet liderlerini eleştirirken ‘siz Sivas’ın doğusuna bile gidemezsiniz’ diyorlar. Niye ‘çünkü can güvenliği’ yok. Allah aşkına bunun sorumlusu kim? Tüm vatandaşlarımızın can, mal ve namus güvenliğinden hükümet sorumlu değil mi. 13 yıl önce bu kardeşlerimiz iktidara geldikleri zaman böyle bir bölünmüşlük var mıydı. Sivas’ın doğusuna gidememe gibi bir durum söz konusu muydu. Yine 13 yıl önce ‘burada seçim güvenliği yok, sandıkları başka yerlere taşınsın’ diye bir söz işitmiş miydiniz.” diye sordu.

“BU KADAR ÇOK YANILANA ÜLKE TESLİM EDİLMEZ”

Hükümetin, dün iyi dediklerine bugün kötü diyerek yaptıkları tüm hatalardan sıyrılmaya çalıştıklarını belirten Kamalak şöyle konuştu:

“Hatırlayacaksınız Türkçe Olimpiyatları’ndan 10 binlerin hazır bulunduğu kapalı spor salonlarında ve stadyumlarda dünyaya açık bir şekilde ‘Allah sizden razı olsun, devletin yapamadığını siz yaptınız’ diyorlardı. Zaman geldi ‘pardon yanıldık, milli orduya kumpas kurulmuş’ dediler.

Hâlbu ki dönemin Başbakanı ‘Ergenekon davasının savcısıyım ben’ diyordu. Yahu sen neredesin? Orduya kumpas kurulur haberleri yok.

Bütün yollar mayınla döşenir haberleri yok. Türkiye ikiye bölünür haberleri yok. Cesetler sahillerimize vurur haberleri yok. Allah aşkına siz ne yapıyorsunuz. Neyden haberiniz olacak. Efendim çözüm sürecinde Öcalan, orduya kumpas kurulurken cemaat, Suriye konusunda Amerika, Libya konusunda NATO, Irak yerle bir edilirken Avrupa yanılttı. İyi böyle devam et o zaman.

Sevgili kardeşlerim yüreğimizin sesini dinleyelim böyle bir iktidara aileniz bir yerden başka bir yere taşınacak olsa arabayı teslim eder misiniz bu kadar yanılan insana. Peki ülkeyi nasıl teslim edeceğiz.”

 

 

Okunma Sayısı: 2129
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı