"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ortada hukuk bırakmadınız

18 Kasım 2023, Cumartesi
HEDEP’in Hrant Dink cinayetinin tüm yönleriyle araştırılması amacıyla verdiği önergenin diğer önergelerin önüne alınarak TBMM Genel Kurulu’nda görüşülmesini istedi.

Önerinin gerekçesini açıklayan HEDEP Van Milletvekili Zülküf Uçar, “Katledilmiş adalet inancına dün bir darbe daha indirilmiştir. Dink’in katili Samast’ı tahliye eden zihniyetin topluma açık bir mesaj verdiği ortadadır. Cezasızlık politikasıyla örülmüş devlet kodları bir kez daha eksiksiz çalışmış ve bir evladına daha müşfik kanatlarını germiştir. Devletin bu şefkatli tavrını cezasız bırakan sayısız faili meçhulden biliyoruz. Ogün Samast tekil bir örnek değil, bütün toplumu ahtapot gibi sarmış bir adaletsizlik ve cezasızlık ağının kullanışlı bir örneğidir. Bu sebeple aklanan yalnızca Ogün Samast değildir. Onu yaratan ve kullanan katliam düzeni aklanmak istenmektedir. Ogün Samast gözaltına alındığı gün aklanmıştı zaten. Bütün bir yargılama ve infaz süreci de bu doğrultuda yürütüldü. Bu ülkeyi daha fazla karanlığa çekmekten vazgeçin. Sizler ortada hukuk bırakmadınız” dedi.

Okunma Sayısı: 1143
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı