"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

‘Pazara giden bir cumhurbaşkanı olacağız’

08 Mayıs 2018, Salı 17:03
CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, görüşme teklifine “Partide kabulün daha doğru olacağını düşü- nüyorum. Ayakları alışmış olur” diyerek cevap veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için “Memleket işlerinde küslük olmaz. Simitçiye çağırsa, oraya da giderim. Yok öyle kompleksim falan” dedi.

Türk-İş’i ziyaret eden İnce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik olarak şunları söyledi; “Öncelikle şunu belirteyim, Sayın Erdoğan’ın partisine benim ayağım alışmaz, saraya davet etmemesinin nedeni ayağım oraya alışır diye her halde. Memleket olayında küslük olmaz. ‘Oraya gitmem’ yok öyle şey. Şurada simitçiye çağırsa, oraya da giderim. Şuraya gitmem, yok öyle kompleksim falan. Öyle Ankara’da trafik falan aksamayacak. Öyle 3000 korumayla falan gezmeyeceğim. Halk tipi bir cumhurbaşkanı olacağım. Bisiklete bineceğim, Yaşamkent’te oturuyorum. Sabahları görüyorlar, yine görecekler. Esnaf lokantasında yemek yiyen, pazara giden bir cumhurbaşkanı olacağız arkadaşlar.” 

 

TV’de tartışma olaylarına kesinlikle girmek istemiyorum

İnce, adaylığının resmen açıklanmasının hemen ardından diğer adaylardan randevu isteyeceğini açıklamıştı. İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı da ziyaret etmek istediğini, randevu talebinde bulunacağını belirtmişti. İnce’nin randevu talebini değerlendiren Erdoğan, “Özellikle televizyondaki tartışma olaylarına kesinlikle girmek istemiyorum çünkü üzerimizden kimsenin prim yapmasını istemiyoruz ancak partimde kendilerini kabul edebilirim çünkü burada kabul olayı farklı bir olay. Şu anda bizler malûm partilerin adayları olarak buna girmiş bulunuyoruz. Dolayısıyla, hem partinin genel başkanı olarak hem de partimde bu kabülün daha doğru olacağını düşünüyorum ve randevu talebinde bulundular ve bu talebe de herhalde kısa zamanda bir cevap verir ve partimizde kendilerini kabul ederiz. Partimize de ayakları alışmış olur” demişti. (AA)

Okunma Sayısı: 1440
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı