"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Perinçek “Bizim modelimiz” diyor

05 Aralık 2021, Pazar 23:32
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ekonomide yeni dönem haritası için Çin’i örnek vermesine tepki gösterdi.

Babacan, şunları söyledi: “Aklındaki büyüme modeli buymuş. Siz bu insanların alın terini ucuza satarak mı büyümek istiyorsunuz? Bir de biliyorsunuz, üçüncü ortak var, Perinçek. Şimdi baktık onlar çok seviniyorlar. Bakıyoruz onları destekleyen basın çok beğenmiş, bu büyüme modeline. Bu tür büyüme, bir kere demokrasiyi tamamen rafa kaldırmak demek. Çalışanın hakkıymış, hukukuymuş; ‘geç onları’ demek. İş gücünü ucuzlatıp çalışanın alın terini değersizleştirmek demek. Milleti başını kaldıramayacağı maaşlarla çalıştırıp, gün yüzü göstermemek demek. Sayın Erdoğan, hedefinin bu model bir büyüme olduğunu açıklayarak daha da zor şartlarda yaşayacağımızı aslında itiraf ediyor. Halkı fakirleştirerek büyüme, model bu. Böyle uydurma modellerle yaptığınız saçmalıkların arkasını doldurmaya çalışmayın. Böyle bir model olamaz.”

Ankara/Bursa - Anka

Okunma Sayısı: 3173
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Caner

    6.12.2021 08:04:29

    Artık biz buyumekte istemiyoruz. Karnımızı doyurmak istiyoruz. Ne bu böyle. Markete gir çık dolaş gel aynı markete yeni bir zam gelmiş. Hızlarına yetişemiyoruz. Ne biçim büyüme modeli bu böyle. Alda yere çal.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı