"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Perinçek: Erdoğan Kemalist devrime teslim oldu

01 Kasım 2017, Çarşamba 16:40
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ‘Kemalist devrimi yıkma görevi verildiği’ görüşünü savunurken “Geldiğimiz noktada Erdoğan Kemalist devrime teslim oldu” ifadesini kullandı.

Ulusal Kanal’da konuşan Perinçek, AKP’nin Mustafa Kemal’in fikirlerini benimseyen kişilerden oy isteyeceği iddiası için şu görüşünü dile getirdi:

“Hangi güç bunları Atatürkçülük çizgisine getiriyor. Bugüne kadar karşı duranlar bugün birdenbire Atatürk’e inanmaya ve anmaya başladılar. Bugün ikinci İstiklâl Savaşı veriliyor. İkinci İstiklâl Savaşının birinci İstiklâl Savaşından güç alarak verirsiniz. Daha doğrusu Atatürk devrimcisiyim diyenlerin sevinçle karşılaması lâzım. Eğer biz Atatürk devrimlerini tamamlamak istiyorsak, Atatürkçülüğün yanına gelenlere sevinmeliyiz. Demek ki Türkiye’de seçimleri kazanmak için Atatürk bayrağına sarılmak gerekiyor. Herkes Atatürk’e göre hizasına bakıyor. Bir yerden bu Atatürk’ün Türkiye’nin önüne koyduğu programın hâlâ yürürlükte olduğunu gösterir. 50 yıldır Vatan Partisi’nin programının da doğru olduğunu gösterir. Nedir bizim programımız? Atatürk devrimlerini tamamlamak.”

Etiketler: perinçek, erdoğan
Okunma Sayısı: 3414
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • ADEM KILIÇ

    2.11.2017 10:21:03

    apo ya çiçek ver .sonra vatan partisi ol. iyi valla

  • ADEM KILIÇ

    2.11.2017 10:20:18

    eeee gözün aydın perinçek efendi

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı