"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Toplum seçime hazır değil

04 Mart 2019, Pazartesi 14:25
Meclis Başkanlığı’ndan istifa ederek AKP’nin yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olan Binali Yıldırım’dan itiraf gibi bir değerlendirme geldi.

Yıldırım, toplumun seçimlere hazır olmadığını gözlemlediğini dile getirerek yakındı. Bunun nedeninin de ekonomik kaygılar olduğunu belirtti. Hürriyet gazetesi köşe yazarı Abdülkadir Selvi, Yıldırım’ın İstanbul’daki seçim çalışmalarına ilişkin izlenimlerini aktardı. Yazısına, “Hafta sonu Binali Yıldırım’la bir araya geldim. İstanbul sokaklarında yürüdüm, projelerini konuştum, kafamdaki soruları sordum. Ama asıl, “insan” Binali Yıldırım’a ilişkin gözlemlerde bulundum” ifadeleriyle başlayan Selvi, Yıldırım’ın seçim sürecine ilişkin gözlemlerini aktardı. AKP’nin ittifak ortağı MHP’nin lideri Devlet Bahçeli, “beka meselesi”nin artan sebze ve meyve fiyatlarından daha önemli olduğunu söylemişti. Bahçeli, “beka meselesi”nin halkın cebelleştiği ekonomik krizden daha önemli olduğunu savunurken, partisi (MHP) ve AKP’nin ortak adayı Yıldırım, insanların ekonomik kaygılar nedeniyle seçim sürecine hazır olmadığını itiraf etti. Adaylığı hakkında MHP’nin tavrı sorulan Yıldırım, iktidar ortaklarının kendisinden memnun olduğunu dile getirdi.

Etiketler: binali yıldırım
Okunma Sayısı: 1549
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı