"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yeni partiler, Türk siyasetini etkileyecek

27 Eylül 2019, Cuma 18:00
Yeni partilerin son iki seçimde kurulan ittifakları nasıl etkileyeceği merak konusu.

Gazete Duvar’ın haberine göre konuyla ilgili açıklama yapan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu şunları söyledi: “Bunun Türk siyasetine ciddî manada yeni bir hava katacağını düşünüyorum. AK Parti içinde, onlarla birlikte uzun zaman beraber olmuş insanların “bu iş böyle gitmez” demeleri çok önemli. Bunlar uzaktan gazel okumuyor. Diyorlar ki “Biz bu işin içindeydik. Geçmişte yanlışıyla, doğrusuyla hizmet ettik ama bugün geldiğimiz nokta bizim taşıyabileceğimiz bir nokta değil.” Bu Türk siyasetini ister istemez etkileyecek.” Erdoğan’ın çevresinde birlikte yola çıktığı kimsenin kalmamasının hayra alamet olmadığını söyleyen Karamollaoğlu, “Türkiye’de bir değişiklik ihtiyacı, arzusunu sadece muhalefet değil, düne kadar AK Parti içinde çalışmış, “beraber ıslandık” şarkısını söylemiş kişiler söylüyor. Diyor ki, biz yola çıkarken bu maksatla bu ideallerle çıkmadık. Şartlar çok değişti artık biz AK Parti içinde kalamayız” diyorlar. Bu önemli” dedi.

Etiketler: karamollaoğlu
Okunma Sayısı: 1014
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı