"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Akdeniz Oyunları bugün start alıyor

18 Haziran 2013, Salı
RESMİ açılışı 20 Haziran’da yapılacak olan 17. Akdeniz Oyunları, bugün basketbol branşında oynanacak Sırbistan – İtalya mücadelesiyle start alacak.

A Milli Basketbol Takımı’nın da yer aldığı oyunların ilk gününde basketbolda 3 karşılaşma oynanacak. Günün ilk mücadelesinde Sırbistan ile İtalya saat 15.00’te karşı karşıya gelecek. Bu mücadelenin ardından Makedonya ile Mısır parkeye ayak basacak. Günün son maçında ise ay – yıldızlılar, saat 19.30’da Cezayir’le mücadele edecek. Bu 3 karşılaşma da Servet Tazegül Spor Salonu’nda oynanacak. 18 Haziran Salı Maç Programı: 15.00 Sırbistan – İtalya, 17.15 Makedonya – Sırbistan, 19.30 Türkiye - Cezayir.
 


 

Okunma Sayısı: 685
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı