"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

2 şirket daha konkordato istedi

09 Ekim 2018, Salı 18:30
Kocaeli ve İstanbul’da bulunan 2 şirket konkordato isterken, yine Gebze’de bulunan bir şirketin konkordato süresi uzatıldı.

Ekonomik sıkıntıları aşamayıp konkordato ilan eden firmalara yenileri eklendi. İstanbul’da bulunan ve lojistik sektöründe faaliyet gösteren Bortruck Lojistik konkordato istedi. Gebze’de çelik endüstrisinde faaliyet gösteren Çel-Mer’in konkordato süresi uzatılırken, ofis malzemeleri satan Maya Kırtasiye de konkordato başvurusunda bulundu. 1986’da İstanbul Bayrampaşa’da üretime başlayan Çel-Mer Çelik Endüstrisi AŞ, 95 bin metrekare açık, 30 bin metrekare kapalı alan üzerinde Gebze’de faaliyetini sürdürüyor. Firma, İran, Suriye, Lübnan, İsrail, Bulgaristan, Yunanistan ve benzeri komşu ülkelerin yanı sıra Almanya Fransa ve İtalya gibi Avrupa ülkelerine de fiilen ihracat gerçekleştiriyor. Şirketin konkordato süresi 27 Eylül 2018 tarihinde 2 ay daha uzatıldı.

Etiketler: konkordato
Okunma Sayısı: 2302
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı