"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

200 bin kişiyi ilgilendiren açıklama pazartesi günü saat 11.00'de!

02 Temmuz 2017, Pazar 11:09
Kamuda çalışan işçilerin maaş zammı açıklanacak....

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müzezzinoğlu, "İnşallah Pazartesi günü saat 11.00'de yaklaşık 200 bin işçimizi ilgilendiren toplu iş sözleşmesinin imza törenini yapmış olacağız." dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müzezzinoğlu, Bursa Büyükşehir Belediyesine ait Dobruca Sosyal Tesislerinde, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Yaklaşık 1 buçuk aydır kamuda çalışan işçilerle ilgili toplu sözleşme konusunda Türk-İş Başkanı Ergün Atalay'ın başkanlığında, sendika başkanlarıyla yoğun bir çalışma yaptıklarını ifade eden Müezzinoğlu, özellikle ramazan ayında devam ettikleri çalışmaları bayramdan hemen sonraki günlerde büyük bir olgunluk noktasına getirdiklerini belirtti.

Müezzinoğlu ayrıca ''İnşallah rakamları da sayın Başbakan'ımız pazartesi günü saat 11.00'de Bakanlar Kurulu'ndan önceki toplantıda kamuoyuna duyuracak." ifadelerini kullandı.

***

Okumak için tıklayınız:

Hazine, 32 milyar lira borçlanacak

Dış ticarette rekor açık: ''İthalat çözüm değil''

Ekonomiye güven azaldı

Enflasyon maaş zamlarını eritti

Yabancı yatırımcı Türkiye'den kaçıyor

Dış borçlar yükseldi

Kanayan yara: Üniversiteli işsizler

Yoğun teşviklere rağmen istihdam düştü

Gençlerin işsizliği çok konuşuldu

İşsizlik rakamları açıklandı: İşsizler ordusu büyümeye devam ediyor!

İlk dört ayda 38 bin esnaf kepenk indirdi!

Bakan Ağbal: Bütçe açık verdi

Özel sektörün yurt dışı borçları da arttı!

AA

Okunma Sayısı: 4415
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı