"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Albayrak: EYT gündemimizde yok

08 Ekim 2019, Salı 18:00
Hükümetin emeklilikte yaşa takılanlara (EYT) yönelik çalışma başlattığı haberleri, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından yalanlandı.

Emeklilikte yaşa takıldıkları için geçim zorluğu yaşayan ve iş bulmakta zorlanan EYT’lilere bir kötü haber de Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’tan geldi. Binlerce EYT’li konuya ilişkin hükümetten bir adım beklerken, Albayrak kapıları kapattı. Cumhuriyet’te yer alan habere göre Albayrak’a, AKP’nin Kızılcahamam kampında milletvekillerinden en çok gelen soru emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) oldu. Albayrak, sorulara “EYT gündemimizde yok, böyle bir çalışma da yok” yanıtını verdi. Albayrak’ın, sunumunda, “Seçimlerin yenilenmesi ve ekonomik saldırılar olmasaydı bugün ekonomideki veriler bizim istediğimiz noktada olacaktı. Ama çalışmalarımızı yaptık. En kısa sürede özellikle işsizlikte pozitif adımlar olacak” dediği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın konuya ilişkin olarak Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Üyesi Prof. Dr. Vedat Bilgin’i görevlendirdiği ve sorunun çözümü için bir çıkış yolu arandığı öne sürülmüştü.

Etiketler: albayrak, eyt
Okunma Sayısı: 1675
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı