"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bayramda köprü ve otoyollar ücretsiz

01 Temmuz 2016, Cuma 14:06
Ramazan Bayramı tatilinde köprü ve otoyollar ile özel sektör tarafından işletilecek Osmangazi Köprüsü ücretsiz olacak.

Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Ramazan Bayramı tati̇li̇ nedeni̇yle bu gece yarısından (saat 00.00) başlayarak 11 Temmuz Pazartesi̇ günü saat 07.00'ye kadar otoyol ve boğaz köprüleri̇ni̇ kullanan araçlardan Bakanlar Kurulu kararı i̇le ücret alınmayacağı anımsatıldı.

Açıklamada, yap-i̇şlet-devlet modeli̇yle yapılan ve dün hi̇zmete açılan Osmangazi̇ Köprüsü ve bağlantı yollarını kullanan araçların ücretsiz geçişinin de 11 Temmuz Pazartesi günü saat 07.00'ye kadar devam edeceği kaydedildi.

AA

Okunma Sayısı: 1086
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı