"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Benzin ve motorine zam kararı

23 Mart 2022, Çarşamba 10:17
Petrol fiyatlarının yeniden yükselişe geçmesi ile gece yarısından itibaren akaryakıta zam geldi. Benzin 20 liraya yaklaştı, motorin 22 lirayı geçti.

Benzine 1 lira 68 kuruş, motorine 1 lira 59 kuruş zam yapıldı. Yeni fiyatlar gece yarısı pompaya yansıtıldı.

Fiyat artışı ile birlikte benzinin litre fiyatı ortalama 19 lira 80 kuruşa çıkarken, motorinin litre fiyatı 22 lira 30 kuruş oldu. Fiyat illere ve akaryakıt bayilerine göre kısmi değişimler gösterebiliyor.

NTV

Etiketler: benzin, motorin, zam
Okunma Sayısı: 2240
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Gültekin

    27.3.2022 13:33:36

    AKP'yi 20 yıl tek başına iktidarda tutmanın mükafatı bu olmamalıdır. Bu asil milleti en temel gıda maddelerini alamaz hale düşürdünüz, nedeni, doymak bilmeyenleri, doyurmak için sürekli onlara imkanlar sundunuz. Böyle bir anormallik ben hiç görmedim, ağaçdaki insan bastığı kırar veya keserse ne olur, bunu da mı hiç düşünmüyorlar. Akar yakıta yapılan zamların her şeye yansıyacağını, milleti zora sokacağını bilmiyorlar mı? demek ki milleti düşünen kalmamış, millete zam yapmanın yolu, tüketim maddelerine zamdan asla geçmiyor, bunun karşılığı çok çeşitli formüller var, bu formülleri uygulamak niçin bunların işine gelmiyor?

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı