"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Benzine 44 kuruş zam

23 Ekim 2021, Cumartesi 17:53
Benzinin litre fiyatına, 26 Ekim Salı gününden itibaren geçerli olmak üzere 44 kuruş zam yapılması bekleniyor.

Akaryakıta yine zam geliyor.

Benzinin litre fiyatında 44 kuruş zam yapılması beklendiği bildirildi. 

Uluslararası fiyat artışları ve döviz kurundaki yükselişe bağlı olan zam, 26 Ekim Salı gününden itibaren geçerli olacak.

Benzine en son 16 Ekim'de 37 kuruş zam gelmişti. Bir miktarı eşel mobil sistemi gereği ÖTV'den karşılanan artışın 14 kuruşu pompa fiyatlarına yansımıştı.

Son zamdan sonra benzinin litre fiyatı İstanbul'da 8,36 liraya; Ankara'da Ankara'da 8,44 liraya; İzmir'de ise 8,46 liraya yükselecek.

NTV

Etiketler: benzin, zam
Okunma Sayısı: 3217
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • ceyhan

    24.10.2021 12:42:06

    Dünyada da kriz var deyup krizi fırsata çevirip milletin krizini arttırmayı ceplerini doldurmayı maddi manevi kaynakları soymayı dolandırmayı soyduranları en iyi başaranlar kim artık millet biliyor olsa gerek yoksa zulüme ortak olan milletlerin akibeti için tarihe bakmak yeterli

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı