"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Boydak: Hukuki haklarımızı kullanacağız

06 Eylül 2016, Salı 13:59
Darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında Boydak Holding'e TMSF tarafından el konulmasıyla ilgili Mustafa Boydak'tan açıklama geldi.

Twitter hesabından "Kararı henüz görmedik" diyen Boydak, hukuki haklarını tümüyle kullanacaklarını ifade etti. Boydak Holding yönetimine Ağustos ayında beş kişilik kayyım heyeti atanmıştı.

Mobilya, tekstil, kimya, demir-çelik, lojistik, enerji, bilişim gibi birçok sektörde 41 şirketle faaliyet gösteren ve bünyesinde 14 bin çalışan bulunan Boydak Holding'e TMSF tarafından dün el konulmuştu.

İşte Mustafa Boydak'ın Twitter'dan yaptığı açıklamalar:

Boydak Holding'in Tmsf 'ye devrine karar verilmiş. Kararı henüz göremedik. Elbette hukuki haklarımızı tümüyle kullanacağız. Hayırlısı olsun.

Allah izin verirse Ağır Ceza Mahkemesinde yargı sürecimiz başlayacak. Bu platformlardan,basın ve medya üzerinden kendimizi savunmak olmaz.

Vicdanımız ve gönlümüz rahat. Ailemizin tüm bireyleri vatanımızda. Hiçbir yere gitmedik. Önemli olan kazanımların devam ettirilmesi olmalı.

Haber: Mücahit Çakır / [email protected]

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 3631
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı