"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Çalışırken batıyoruz

28 Ocak 2022, Cuma 21:50
Edirne’de faaliyet gösteren kamyoncular artan maliyetler sebebiyle büyük sorun yaşadıklarını belirterek yük taşımacılığının durma noktasına geldiği uyarısını yaptı.

 

Edirneli Kamyoncu esnafı, “Akaryakıta gelen zamlar belimizi büktü. Her gün gelen zamlardan müşterilerimizden zam istemeye bıktık” dedi.

Nakliye şirketi sahibi Cüneyt Erginler, “Yüzde yüz zam geldiyse biz ancak yüzde 20-30 zam alabiliyoruz ve hep cebimizden gidiyor. Çaremiz kalmadı artık, batacağız, çalışırken batıyoruz” dedi.

Edirne kamyoncular garajında bekleyen ve Türkiye’nin değişik illeri ile yurt dışı nakliye işi yapan 30 yıllık kamyoncu esnafı Şeref Kamberiz “İşlerimiz durgun. Her gün zam zam zam… Nereye kadar gidecek bu? Allah bilir sonumuzu” diye konuştu.

Kamberiz, araçlarının İstanbul’da yaşanan kar yağışı nedeniyle 3 gündür yattığını ve yüklü olarak beklediğini de sözlerine ekledi.

Edirne - Anka

Okunma Sayısı: 1147
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı