"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Çalışma hayatının sorunlarını hükümete iletti

18 Ocak 2021, Pazartesi 21:18
HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, çalışma hayatının güncel sorunlarına ilişkin hazırladığı raporları hükümete sundu.

Çalışanları yakından ilgilendiren pek çok konuya ilişkin hazırlanan raporlar, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Zehra Zümrüt Selçuk başta olmak üzere ilgili bakanlara sunuldu.  

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan imzasıyla gönderilen raporlarda, ekonomi ve hukuk reformu kapsamında 696 sayılı KHK düzenlemesi yapılırken kadro dışı kalan işçilerin kadro almaları,  696 sayılı KHK düzenlemesinin ardından baraj altında kalan sendikaların mağduriyetlerinin giderilmesi, mültecilere yönelik önerilerimiz, kamuda çalışan mevsimlik işçilerin sorunlarının çözümü, kayıtdışı istihdamın giderilmesine yönelik önerilerimiz, Emeklilikte Yaşa Takılanlar ve emekli aylıklarının düşüklüğünün giderilmesi gibi çalışma hayatının güncel konularına ilişkin tespit ve önerilere yer verildi.

RECEP GÖREN - ANKARA

Okunma Sayısı: 922
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı