"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Faturalar 3 ay daha faizsiz ertelenmeli

22 Mayıs 2020, Cuma
Birlik Başkanları koronavirüsle mücadele döneminde elektrik, su ve doğalgaz faturalarının Cumhurbaşkanı kararıyla 3 ay faizsiz ertelenmesini istedi.

Koronavirüsle mücadele sürecinde esnaf ve sanatkârların sorunlarına çözüm bulmak amacıyla tele konferans ile düzenlenen birinci ve ikinci bölgesel oturum toplantıları TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken tarafından gerçekleştirildi.

Toplantıda koronavirüsle mücadele sürecinde esnaf ve sanatkârların yaşadığı sıkıntılar ve talepleri hakkında karşılıklı görüş alış verişinde bulunularak koronavirüs sebebiyle işleri olumsuz etkilenen esnaf ve sanatkârlar için çözüm yolları arandı.

Palandöken’in konuşmasının ardından söz alan Birlik Başkanları koronavirüsle mücadele döneminde elektrik, su ve doğal gaz faturalarının Cumhurbaşkanı kararıyla 3 ay faizsiz ertelenmesi, çalışma kapasiteleri düşen dolmuş ve halk otobüsleri için devlet desteği, iş yapamayan esnaftan yerel yönetimlerin tabelâ ve çevre vergisi alınmaması gibi taleplerini iletti. Birlik Başkanlarının taleplerini not alan Palandöken yetkili mercilerle görüşerek bu talepleri ileteceğini ve sorunların çözüme kavuşturulması için her türlü çalışmayı yapacaklarını söyledi. Birlik başkanları toplantısına Balıkesir, Bilecik, Çanakkale, İstanbul, İstanbul Madeni Eşya, Kırklareli, Sakarya ve Yalova ile Akdeniz Bölgesi’ndeki Adana, Burdur, Isparta, Kahramanmaraş, Osmaniye, Afyon, Aydın, Kütahya, Manisa, Muğla ve Uşak Birlik Başkanları katıldı.

Ankara - Ahmet Terzi

Okunma Sayısı: 1349
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı