"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kepenkler birer birer indiriliyor

21 Ekim 2026, Çarşamba
Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonunun (TESK) sicil verileri, yılın ilk dokuz ayında esnaf işletmelerindeki kapanışların arttığını ortaya koydu.

Ocak-Eylül döneminde 219 bin 177 iş yerinin sicil kaydı yapılırken, 93 bin 95 esnaf faaliyetini bıraktı. Kapanışların 73 bin 121’i sicil terkinden, 19 bin 974’ü ise meslek terkinden kaynaklandı. Verilere göre, yılın ilk dokuz ayında her gün ortalama 345 esnaf iş yerini kapattı. İş yeri kapanışlarının en yoğun yaşandığı şehir İstanbul oldu. Kentte Ocak-Eylül döneminde 10 bin 956 esnaf faaliyetini sonlandırdı.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 218
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı