"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

‘Milletin yaşadığı sefaletin sorumlusu AKP’dir’

06 Haziran 2024, Perşembe 18:01
Araç muayene istasyonlarının ihalesinin 2007 yılında 512 milyon dolara 20 yıllığına verildiğini belirten İYİ Parti Grup Başkanvekili Turhan Çömez, “Bugün bu istasyonları yılda 2.2 milyar dolar kazanç sağlıyor. AKP’li isimlerin bu ihalelerde yer aldığı biliniyor. Bunun hesabı sorulmalı” dedi.

2023 yılında 38 milyon aracın muayene yapıldığını, her biri 2000 TL’den 72 milyar Lira ödendiğini söyleyen Çömez, “Bu konuda Meclis’te Araştırma önergesi verdik, AKP ve MHP’nin oylarıyla reddedildi. Ülkede milletin yaşadığı sefaletin, ekonomik dramın, travmanın tek müsebbibi AKP’dir” şeklinde konuştu. Çömez, Türkiye’nin tarım ve hayvancılık sektöründe ciddi sorunlar yaşadığını ifade ederek “Çiftçi kan ağlıyor, üretim maliyetleri artmış durumda. Ülke ithalata bağımlı hale getirildi, yerli üretim desteklenmiyor “dedi.

Ankara - Adnan Solmaz

Okunma Sayısı: 1913
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    8.6.2024 10:10:52

    Evet AKP milleti soyan ve soydurtan iktidar olarak kara sayfalarda yerini aldı. Amma bu soyguncu,tahripçi iktidarın ne nam,şan adı altınd olursa olsun destek verenlerde,değirmenine su taşıyanlarda bunda sorumlu ve suçluduuur.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı