"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mobilya sektörüne 12 taksit gerekli

24 Nisan 2015, Cuma 20:03
Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Boydak, mobilya sektörü olarak taksit sayısının 9’dan 12’ye çıkarılmasını istediklerini söyledi.

Boydak, "Bizim Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'dan isteğimiz var olan 9 taksiti 12 yapmalarıdır. Halkımızın alım gücü 12 taksitle daha iyi olacaktır. Bu sayın bakanımızın iki dudağı arasındadır. Buradan çağrı yapıyorum; istihdama yönelik olan mobilya sektöründe de 12 taksit istiyoruz.” dedi. 

Karadeniz bölgesinin en büyük Bellona mağazası Kastamonu’da açıldı. Kuzeykent Mahallesi Ulu Cami bitişiğindeki yeni mağazanın açılışını Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Boydak yaptı. 4 bin 900 metrekare alana sahip mağaza, Bellona’nın Karadeniz’deki 49’uncu, Türkiye genelindeki 753'üncü mağazası oldu. Açılış, Amasya Belediyesi Mehter Takımı tarafından yapılan gösteriyle başladı. Mağaza sahibi İbrahim Köse’nin teşekkür konuşmasından sonra kürsüye gelen Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Boydak, şunları söyledi: 

“Kastamonu'daki gibi Bellona mağazamız Türkiye de 30 ve 40 tane ancak vardır. 18 yıllık geçmişi olan Bellona her kesimden her keseye hitap eden bir marka oldu. Kastamonu; yonga levha üretiminde merkez üssü konumundadır, o yüzden bizim için önemli bir merkezdir. 35-40 yıldır Kastamonu'nun hammadesini alıyor, bitmiş ürün haline getiriyoruz. Kastamonu'ya 18 yıl önce geldim. Mobilya bizim için ana sektörümüzden biri. Biz parayı bu sektörden kazanıyoruz.” 

AA

Etiketler: mobilya, taksit
Okunma Sayısı: 1622
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı