"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Rekor üzerine rekor...

15 Mayıs 2018, Salı 11:27
Son zamanlarda dolar kuru ve altının ons fiyatından bulduğu destekle yükseliş eğiliminde hareket eden altının gram fiyatı 185,7 lira ile rekor kırdı.

Yurt içinde yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçlarından biri olan altının gram fiyatı son zamanlarda dolar kuru ve altının ons fiyatındaki değer kazançlarının etkisiyle alış ağırlıklı bir seyir izliyor.

Bu yıla 158 lira seviyesinden başlayan ve yükseliş eğiliminde hareket eden altının gram fiyatı bugün sabah saatlerinde 185,7 lira ile tarihi zirvesini gördü.

Aylık bazda bakıldığında sadece şubat ayında değer kaybeden altının gram fiyatı, yılın başından bu yana yatırımcısına yüzde 16'nın üzerinde getiri sağladı.

AA

Okunma Sayısı: 3262
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı