"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Seçim çalışmalarında mutfak önlüğü ve şemsiyeye rağbet olacak

05 Eylül 2015, Cumartesi 12:06
Promosyon sektörünün en köklü fuarı ‘PROMOTÜRK-30. Kurumsal İletişim ve Promosyon Ürünleri Fuarı’ CNR EXPO Yeşilköy’de yoğun ilgi görüyor.

Promosyon firmaları, seçim çalışmalarında en çok bayan mutfak önlüğüne, aday tanıtım çantasına ve şemsiyeye rağbet olacağını söylüyorlar.

‘30. PROMOTÜRK-Kurumsal İletişim ve Promosyon Ürünleri Fuarı' CNR EXPO Yeşilköy'de devam ediyor. CNR Holding tarafından Promosyon Ürünleri İmalatçıları ve Satıcıları Derneği (Promotürk) desteğiyle organize edilen PROMOTÜRK Fuarı, ziyaretçilere promosyon ürünlerini geniş bir yelpaze içinde seçebilme imkanı sunuyor. Promosyon sektörünün en köklü fuarı ‘PROMOTÜRK, CNR EXPO Yeşilköy’de yoğun ilgi görüyor.

1 Kasım Genel Seçimi'ne sayılı günler kala promosyon firmaları da hazırlıklarını tamamlıyor. Fuarda seçimle alakalı çalışmalara başladıklarını belirten MEF tanıtım firması Emin Çalışır, partilerin bayanlara ulaşmak gibi çabası olduğunu belirterek, şöyle konuştu "Geçtiğimiz seçimde olduğu gibi bu seçimde de mutfak önlüğüne talep olacak. 7 Haziran Genel seçimlerinde 300 bin adet mutfak önlüğü sattık. En çok mutfak önlüğünü AKP tercih etti. Onu MHP ve CHP takip etti. Bu seçimlerde de mutfak önlüğü yine rağbet görecek diye düşünüyoruz."

Kaliteli üretim

Seçimlerde adaylar için bir başka önemli promosyon ürünün de aday tanıtım çantası olduğunu anlatan Çalışır, "Erken seçimi bekliyorduk. Hazırlıklarımızı yaptık. Hedefimiz bu dar zamanda satışlarımızı geçtiğimiz seçime göre ikiye katlamak." diye konuştu. Kurların artışı ile maliyetlerin yükseldiğine de dikkat çeken İlker Çalışır, "Her şeye rağmen kaliteli üretimimizden ödün vermiyoruz. Geçtiğimiz seçimde 1.20 TL'ye sattığımız mutfak önlüğünü yine aynı fiyata satıyoruz. Piyasanın dengeleneceğine inanıyoruz" dedi.

AKP'ye turuncu, CHP'ye kırmızı şemşiye

Rainwalker Firması Satış Temsilcisi Metin Onur Poker de seçimlerin sonbahar dönemine gelmesinin şemsiyeye olan ilgiyi artıracağını söyledi. Onur, kış dönemine gelen seçimlerde siparişleri yetiştiremediklerini belirterek, şöyle konuştu: "Bu seçim de düzenlendiği tarihe bağlı olarak yine siparişleri yetiştirmekte zorlanacağımızı düşünüyoruz. Talepleri karşılamak için çalışmalarımızı hızlandırdık. Her parti kendi rengine göre şemsiye istiyor. AKP'ye turuncu, CHP'ye kırmızı renk şemsiye tercih ediyor. Belediyelere de siyah, beyaz, lacivert renkte şemsiyeler veriyoruz."

Haber Merkezi

Etiketler: seçim, promosyon
Okunma Sayısı: 1598
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı