"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şimşek: % 25 kira sınırı devam etmeyecek

20 Mayıs 2024, Pazartesi 17:00
Kira artışlarındaki yüzde 25 sınırı ile ilgili Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “Devam etmesi için bir sebep görmüyorum” dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, TRT Haber’de soruları cevapladı. Kira artışlarındaki yüzde 25 sınırı ile ilgili Şimşek, “Devam etmesi için bir sebep görmüyorum, etmemesi gerektiğini düşünüyorum, etmesi yönünde yapılan bir çalışma da yok. Büyük ihtimalle devam etmez diye düşünüyorum. Piyasada fiyatlara müdahale edilmemesi gerektiğine inanıyorum” ifadelerini kullandı. Şimşek, yürüttükleri ekonomi politikasının sonuçlarını almaya başladıklarını, Türkiye’ye fon akışında da büyük artış olduğunu savundu. ‘Yapısal reformları’ hızlandıracaklarını belirten Şimşek, KDV’de ise artış öngörmediklerini söyledi.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 859
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı