"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

''Ukrayna ile ticarette hedef 20 milyar dolar''

10 Mart 2016, Perşembe 21:31
Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Kocaeli Valiliğini ve Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

Bu sabah Türkiye'de bulunan Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko'ya eşlik ettiğini ve İstanbul'da iş adamlarıyla bir araya geldiklerini anlatan Elitaş, "Türkiye Ukrayna arasındaki iş ilişkilerinin üst seviyelere çıkabilmesi, Türkiye ve Ukrayna cumhurbaşkanlarının iddialı bir şekilde ortaya koyduğu 20 milyar dolarlık hedefe ulaşabilmek için İstanbul'da iş adamlarıyla bir araya geldik. Yakın bir zamanda Ukrayna'ya gidip, Türk iş adamlarının yatırım yapabilmeleri, yatırımlarının daha üst seviyeye gelebilme şartlarını değerlendireceğiz. Serbest ticaret anlaşmasını gözden geçiriyoruz. En yakın zamanda serbest ticaret anlaşmasını hayata geçireceğiz" diye konuştu.

AA

Okunma Sayısı: 1250
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı