"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Üst düzey yöneticiler Perakende Günleri'nde buluşacak

23 Kasım 2015, Pazartesi 15:57
Her yıl binlerce üst düzey yöneticinin katıldığı Perakende Günleri, bu yıl 25-26 Kasım tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek. Katılımcıların başarı öykülerinden ilham almak için Destek Patent ve Destek Global de orada olacak.

Perakende Günleri, 2001 yılından bu yana düzenleniyor. Perakende Günleri çatısı altında iki gün boyunca Uluslararası İstanbul Perakende Konferansı da yapılıyor. Konferans boyunca Türkiye’den ve dünyadan uzman konuşmacılar yeni uygulamaları ve perakende dünyasının en güncel modellerini gündeme getiriyor. İkinci gün ise sektörü aydınlatanların büyük ödülleri, “Perakende Güneşi Ödülleri” töreniyle sahiplerini buluyor. Sektörde bilginin paylaşıldığı, üretildiği, farklı görüşlerin buluştuğu, işbirliği olanaklarının oluştuğu en büyük platform olan Perakende Günleri’ne her yıl binlerce üst düzey yönetici katılıyor.

Etkinlik kapsamında düzenlenecek olan İstanbul Perakende Fuarı ise, kurumların Ar-Ge ve inovasyon faaliyetleri ile markalaşma yolculuklarını aktarması açısından en fazla ilgi gören bölüm… Bu yılki İstanbul Perakende Fuarı’nın katılımcıları arasında Destek Patent de yer alıyor.

“Ülkemizin daha fazla başarı öyküsüne ihtiyacı var”

Destek Patent Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yamankaradeniz, Perakende Günleri’ne verdikleri değeri şöyle anlatıyor: “Perakende Günleri, çalışanlara, sektörün genel yapısını daha net görebilme ve sektör dinamiklerini daha yakından tanıyabilme imkânı sağlıyor. İş dünyasının başarılı isimlerinin hikâyelerini dinlemek ve yapılan çalışmaları gözlemlemek, yalnızca ziyaretçiler değil katılımcılar açısından da oldukça önemli. Çünkü ülkemizin daha fazla başarı öyküsüne ihtiyacı var. Biz, o başarı öykülerine tanık olabilmek ve başarmak için yola çıkanlarla tanışmak için fuardayız. Başarmak isteyen, başarı yolunda kendileri ile birlikte marka yolculuğu arayanlara yapabileceğimiz katkıyı bu fuarda yüz yüze anlatmak istiyoruz.” 

Perakende Günleri, 15’inci yılında 50 ülke ve 5 bin 700’den fazla katılımcıyı ağırlayacak.

Haber Merkezi

Etiketler: perakende günleri
Okunma Sayısı: 2728
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı