"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

103 emekli amiralin bildirisi hakkında Uysal'dan açıklama: Bu havuzda artık su kalmadı

04 Nisan 2021, Pazar 22:38
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, 103 emekli amiralin bildirisi ile ilgili açıklama yaptı.

Uysal, “AKP’nin ‘sahte kabadayı’ ları istiyorlar ki; CHP ‘rejim elden gidiyor, başörtüsü’ desin,TSK, muhtıra versin! Bu havuzdan çok su aldınız; bilesiniz ki bu havuzda su yok! Şimdi iş, emekli generallerin bildirisinden ‘Darbe’ çıkarmaya kalkmış! (...) Türk Milleti’nin 750 milyon dolarını Ankapark’ta yok eden Melih Gökçek’e suç duyurularına rağmen soruşturma açamayan Başsavcılık şimdi Emekli Askerlerin Montrö ile ilgili haklı olduğuna inandığım açıklamasına soruşturma açmış! Vah ki vah! AKP, her önüne gelene ‘darbeci, terörist’ diye diye yalancı çoban misali toplumu gerçek darbeci ve teröristleri ayırt edemez hale getiriyor” dedi. 

Fatih Karagöz - Ankara

***

Bildiriye tepki ve soruşturma

Türkiye’de 103 emekli amiral, Montrö Sözleşmesi tartışmalarıyla ilgili bir bildiri yayımladı. Hükümet temsilcileri ve Millî Savunma Bakanlığı’ndan (MSB) yapılan açıklamalarda bildiriye tepki gösterildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, bildiri hakkında soruşturma başlattığını duyurdu. AKP tarafından çokça tepki çeken bildiri için MSB tarafından yapılan açıklamada, bildirinin “demokrasiye zarar vermekten ve askerî personelinin moral ve motivasyonunu olumsuz etkilemekten başka bir işe yaramayacağı” söylendi. 

Okunma Sayısı: 2174
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • salih ARPAGUS

    5.4.2021 13:44:04

    Ne zamandan beri " Yüce Türk Milleti" ile başlayan kelimeler bildiri olmaktan muhtıra olmaktan darba olmaktan çıkmıştır. Sayın Uysal bu size hiç yakışmadı. Hele ki mensup olduğunuz parti böyle hadiselerle yüzleşmişken...

  • Sezai MUMCU

    5.4.2021 13:26:08

    Peki bu havanda su dögmeye 103 Emekli Amiral niye girisir? Bu Bogazlar hakkinda BOSBOGAZLIK ne kazandirir? Dessas Ingiliz yine yuvalandirdigi bazi KEMALISTLERINE EMIR MI DAGITTI?

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı