"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

28 Şubat’la hesaplaşılamadı

28 Şubat 2026, Cumartesi
HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, 28 Şubat Darbesi’nin 29. yıl dönümü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada şu değerlendirmelerde bulundu.

“HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, 28 Şubat darbesinin 29. yıl dönümünde, demokrasimizi hedef alan tüm antidemokratik müdahaleleri bir kez daha nefretle lanetliyoruz. 28 Şubat darbesine destek veren bütün kesimlere, kurumlara, aktörlere yargı önünde hesap sorulmadığı, sorulamadığı için 28 Şubat darbesi ile tam olarak hesaplaşılamamıştır.”  Arslan, 28 Şubat’ın, Türk demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçtiğini ifade etti. “Tam da 28 Şubat’ın yıldönümünde, 28 Şubat sürecinin önemli aktörlerinden bir kurumun da içinde yer aldığı kimi çevreler tarafından yapılan açıklamalar ve yayınlanan bildiriler maalesef 28 Şubat’ın karanlık ve baskıcı vesayet dönemlerini hatırlatmaktadır. Bugün yeniden benzer tartışmaları körükleyenler, 28 Şubat’ın karanlık iklimini hatırlatmakta ve demokratik Türkiye idealine zarar vermektedir.” ifadelerini kullandı.

Ankara - Mehmet Kara
[email protected]

Okunma Sayısı: 2582
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin ilhan

    28.02.2026 23:42:37

    Hesaplaşma mi yoksa birlikte iktidarı paylaşma mi oldu. Hesaplaşma diyerek kurunun yanında yaşı da cezalandıran ve bilahare zulmün siyasi unsurlarından MHP/DSP ile ortak olarak iktidarı paylaşanların esasen millete hesap sorduğunu görüyoruz. DSP başkanını AKP İstanbul listesinden seçtiğin,MHP yi ise iktidar ortağı yaparak milletin hakkını yedirtenler hesap sorabilirmi. 28 ŞUBAT zalimlerinin dahi başaramadığı faiz,israf ve kumarı teşviki,adaletsizlikten zirveyi yapan bir yapı asla hesap soracağız.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı