"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

4. Yargı Paketi TBMM Başkanlığı’na sunuldu

18 Haziran 2021, Cuma 17:00
AKP Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, 4. yargı paketini TBMM Başkanlığı’na sunduklarını açıkladı. Akbaşoğlu, “4. Yargı Paketi’yle toplam 4 kanunda değişiklik yapıyoruz. 27 maddeden müteşekkil bir kanun” açıklamasını yaptı.

AKP’nin TBMM Başkanlığı’na sunduğu 4. Yargı Paketi’nde öne çıkan bazı maddeleri şöyle: “İdarenin cevap süresi 60 günden 30 güne indiriliyor. Boşandığı eşe karşı işlenen suçlar ağırlaştırıcı neden olacak. Katalog suçlarda bir kişinin tutuklanabilmesi; kuvvetli suç şüphesinin “Somut dellillere” dayanmasına bağlı hale getiriliyor. Tutuklama kararlarında Adlî Kontrol uygulamasının yetersiz kalacağını gösteren deliller somut olayda gösterilecek ve kararda yer alacak.”

Okunma Sayısı: 588
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı