"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

8 ayda 17 parti kuruldu

20 Eylül 2020, Pazar 17:00
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı faaliyette olan siyasî parti sayısını güncelledi.

10 Eylül 2020 tarihli verilere göre, 2020 yılının 8 ayında 17 yeni siyasî parti kuruldu. Bu partiler kuruluş sırasına göre Anadolu Birliği Partisi, Aydınlık Geleceğin Partisi, Merkez Ana Partisi, Barış ve Eşitlik Partisi, Güç Birliği Partisi, Demokrasi ve Atılım Partisi, Toplumsal Özgürlük Partisi, Yeniden Birlik Partisi, Umut Partisi, Yeni Yol Partisi, Değişim ve Demokrasi Partisi, Yenilik Partisi, Cumhuriyet ve İstiklal Partisi, Güzel Parti, Cesur Düşünce Partisi, Kuvayi Milliye Partisi ile Doğru Parti oldu. 2020 yılında kurulan bu 17 parti ile toplam siyasi parti sayısı ise 97’ye çıktı. Gazete Duvar’ın haberine göre, önümüzdeki aylarda da yeni partiler kurulabilir ama bu tablo bile yeni siyasi parti sayısında rekor anlamına geliyor.

Okunma Sayısı: 941
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı