"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Abdülhamit Bilici'nin iş akdi feshedildi

06 Mart 2016, Pazar 10:08
Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Abdülhamit Bilici'nin iş akdi, dün yönetime atanan kayyımlar tarafından feshedildi.

Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Abdülhamit Bilici, dün sabah saatlerinde gazete binasına geldi. Polis tarafından içeri girmesi engellenen Bilici, daha sonra kayyımlarla görüşmek üzere binaya girdi.

Yapılan görüşmede Bilici ve yazar Bülent Keneş'e, kayyım tarafından Zaman gazetesi yönetiminin devralındığı ve bu kapsamda hizmet akitlerinin sonlandırıldığı bildirildi. 

Gazete binasından ayrılan Abdülhamit Bilici, destek için gelen gazete okurlarını selamladı. Bilici, mesai arkadaşlarıyla vedalaştı.

Okunma Sayısı: 2132
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı