"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Akın İpek için gözaltı kararı alındı

01 Eylül 2015, Salı 14:32
Koza İpek Medya Grubu’na yönelik polis operasyonu başlatıldı. İpek Üniversitesi, işadamı Akın İpek'in Ankara'daki evi ve Kanaltürk-Bugün TV Ankara temsilciliklerinde aramalar var.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, "Fetullahçı Terör Örgütü"ne yönelik devam eden soruşturma kapsamında, söz konusu örgüte finans desteği sağladığı ve örgütün propagandasını yaptığı gerekçesiyle holdingin çeşitli alanlarda faaliyet gösteren 23 şirketinde arama başlattı.

Aramalarda, şirketlerdeki evrak ve bilgisayarlara el konuldu. Arama yapılan yerler arasında, Kanaltürk ve Bugün televizyon binaları, Koza Davetiye'nin binası, holdingin Eskişehir yolundaki binası ile Dikmen'deki İpek Üniversitesi bulunuyor. İpek Üniversitesi'nde bilgi ve belge toplanıyor.

AKIN İPEK İLE BİRLİKTE 6 ÜST DÜZEY YÖNETİCİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI

Savcılık kaynaklarından edinilen bilgilere göre, Koza-İpek Grubu'na bu sabah başlatılan operasyon kapsamında şirketin sahibi Akın İpek ile birlikte Koza İpek Grubu CEO'sunun da aralarında bulunduğu 6 üst düzey yönetici hakkında gözaltı kararı alındığı öğrenildi.

Etiketler: akın ipek, gözaltı
Okunma Sayısı: 1862
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı