"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP'li eski belde başkanı silahlı saldırıya uğradı

18 Ocak 2015, Pazar 08:55
Aydın’ın Kuşadası ilçesi Davutlar Beldesi’nde AK Parti belde başkanlığı yapan Zeynel Abidin Çengel (55), evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürüldü.

İki araçla Zeynel Abidin Çengel’i çapraz ataşe alan zanlılar, olay yerinden kaçtı. Polis, plakalarını belirlediği aracı yakalamak için çalışma başlattı.

Edinilen bilgiye göre, saat 20.00 sıralarında Davutlar merkezindeki evine gitmekte olan Çengel, iki araçla gelen şahısların silahlı saldırısına uğradı. Vücuduna 7 kurşun isabet eden Zeynel Abidin Çengel, olay yerinde öldü. Güvenlik güçleri, birisi İzmir plakalı olan iki araç ve zanlıları yakalamak için il genelinde çalışma başlattı.

Zeynel Abidin Çengel, Davutlar’da AK Parti Davutlar Belde Başkanlığı görevini yapmış, 55 yaşında evli ve iki çocuk babasıydı.

Okunma Sayısı: 918
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı