"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ali Aktaş: Hukuk ve ahlâk yok

09 Temmuz 2018, Pazartesi 00:07
Kendisini ‘Bylock muammasındaki’ açıklamalarıyla tanıdığımız avukat Ali Aktaş da son ihraçlara tepki gösterdi.

Beraat eden müvekkilinin de ihraç edildiğini belirten Aktaş sosyal medya hesabından şunları dedi: Son KHK ile 9103 polisten beraat eden müvekkilimi bile ihraç ettiler. Bunlarda zerre kadar hukuk ve ahlâk yok. Yargının akladığı bir insanı sorgusuz sualsiz ihraç edebildiğiniz rejimin adı; krallık rejimidir.” Vatandaşların Resmî Gazete’nin sitesine giriş yaparken bile tedirgin olduğunu belirten Aktaş şu tweet’i paylaştı: Yarın bir gün “Kendinden şüphe duymayanlar Resmî Gazete’nin Web sitesine bakmazdı” deyip bu gece bağlananların IP kayıtları üzerinden bir ihraç listesi çıkartırlarsa şaşırmayacağımız bir iklime ulaştık. Bu gidiş hayır değildir. Hukuk Güvenliğine dönülmek zorundadır.

Etiketler: ali aktaş
Okunma Sayısı: 8546
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Selma

    9.7.2018 10:06:28

    Ne bekliyodunuzki..........

  • Toygar

    9.7.2018 09:00:44

    Beraat eden birisini ihraç edecek kadar düşen bir hukuk anlayışıyla, nereye kadar yürür zannederler! Bunu yapan derinler, muhakemesizlikleriyle payidar olacaklarını zannediyorlar fakat, YANILIYORLAR! Adaleti esas tutan ECDADIN, bu cihana yüzyıllarca hükmetti. Hangi adaleti tesis ediyorsun ki, payidar olasın! HAKKI TUT KALDIR, EY DERİN DEVLET! Kİ MUKTEDİR VE KALICI OLASIN! ANLA ARTIK!

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı