"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Asıl sorun keyfîlik

13 Eylül 2017, Çarşamba 23:06
Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, yargıya güvenin düştüğünü belirterek, “Yargıya güven düşmüştür. Yargıya güvenin düşmesinin tek sebebi yargının içine Gülen cemaatinin isimlerinin vaktiyle yerleştirilmiş olması değildir. Elbette bir paralel devlet yapılanmasının yargıyı ele geçirmesi başlı başına bir felakettir. Ancak ‘Bunları temizleyeceğiz’ diye yargının bir başka güç odaklarının eline geçirilmiş olmasını ya da geçirilmeye başlanmış olmasını da kabul edemeyiz” dedi.

Feyzioğlu, Giresun Gazeteciler Derneği’nin davetlisi olarak geldiği Giresun’da basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Türkiye’nin sorununun keyfilik olduğunu ve her alanda da keyfilik yaşandığını kaydeden Feyzioğlu, “Kamu ihalelerinde de keyfilik var, dış politikada da keyfilik var. Memur alımında keyfilik var, hâkim alımında da keyfilik var. Her alanda keyfilik hüküm sürmekte. Liyakatın yerini, yani layık olanın, lâyık olduğu göreve getirilmesinin yerini, iktidarda kimse ona sadakat almış durumda tamamen. Bu Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin varlığını tehdit eder noktaya gelmiş halde” dedi.

 

DHA

Etiketler: metin feyzioğlu
Okunma Sayısı: 1603
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı