"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Azez'deki saldırı, ABD askerlerinin geçişinde gerçekleşmiş

14 Ekim 2016, Cuma 12:41
Kilis'in karşısındaki Suriye'nin Azez İlçesi'nde dün gece terör örgütü IŞİD tarafından, ÖSO'nun akaryakıt istasyonundaki kontrol noktasına bomba yüklü araçla düzenlediği saldırının, ABD askerlerinin geçişi sırasında yapıldığı belirtildi.

Kilis'in hemen karşısında bulunan Suriye'nin Halep kentine bağlı Azez'in Sucu bölgesindeki bir akaryakıt istasyonunda bulunan Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) kontrol noktasına dün gece terör örgütü IŞİD tarafından bomba yüklü bir kamyonetle saldırı düzenlendi. Büyük gürültüyle meydana gelen ve Kilis'te de endişeye yol açanpatlamada 20'dan fazla kişi ölürken çok sayıda kişi de yaralandı. Yerel kaynaklar, saldırının ABD askerlerini taşıyan konvoyun geçişi sırasında meydana geldiğini ifade etti. Kaynaklar, saldırıda bazı ABD askerlerinin de öldüğün iddia etti.

Saldırıda kullanılan kamyonetin hurda yığınına döndüğü patlamanın olduğu bölgedeki izler de patlamanın şiddetini gözler önüne serdi.

DHA

Etiketler: azez, patlama
Okunma Sayısı: 1231
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı