"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bağcılar'da banka nakil aracı silahlı 3 kişi tarafından soyuldu

06 Ocak 2016, Çarşamba 13:59
Bağcılar'da bir bankaya ait para nakil aracını soyan 3 şüpheli, saklandıkları binada polisin düzenlediği operasyon sonrası yakalandı.

Olay saat 10.30 sıralarında Bağcılar Velioğlu Caddesi'nde meydana geldi. Silahlı ve maskeli 3 kişi para nakil aracındaki güvenlik görevlilerini etkisiz hale getirdikten sonra, içinde 80 bin TL olan 3 çantayı alarak çalıntı olduğu öğrenilen bir otomobille kaçtı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

BİNAYA OPERASYON DÜZENLENDİ

Polis kısa süre sonra soyguncuların gizlendiği Bağcılar Yonca Sokak'taki apartmanı tespit edip ablukaya aldı.

Daha sonra da apartmana operasyon düzenlendi. 2 şüpheli baskının ilk dakikalarında yakalandı. Diğer soyguncu ise apartman boşluğuna saklandı.

POLİS HELİKOPTERİ DESTEK VERDİ

Bu arada bölgeye Özel Harekat Polisleri sevk edildi; havadan da polis helikopteri keşif uçuşu yaptı.

Polis çatıdan apartman boşluğuna gaz bombası attı. 3'üncü şüpheli yaklaşık 1 saat süren operasyonun ardından yakalanarak gözaltına alındı. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı polislerin apartmandaki incelemeleri sürüyor.

DHA

Okunma Sayısı: 1345
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı