"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bağlar'da başlatılan operasyonlar sürüyor

16 Mart 2016, Çarşamba 13:54
Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinin Kaynartepe Mahallesi'nde hendek kazan ve barikat kuran PKK'lı teröristlere yönelik dün başlatılan operasyonlar sürüyor.

Merkez Bağlar ilçesi Kaynartepe Mahallesi'nde 15 Mart gecesi hendek kazan, barikat kuran, araç yakan teröristlere yönelik başlatılan operasyonlar ve sokağa çıkma yasağı 2'nci gününde devam ediyor. Operasyonların yoğun olarak sürdüğü Nükhet Coşkun Caddesi'nde zaman zaman PKK'lılar ile güvenlik güçleri arasında çatışmalar oluyor.

Polis özel harekat timinin de katıldığı operasyonlarda, çatışmalardan uzak olan sokaklarda evleri bulunan vatandaşlara eşyalarını almaları için kontrollü olarak izin veriliyor. Birçok sokak başında zırhlı araçlar konuşlandırılırken, polis helikopteri de havadan operasyonlara destek veriyor. 

Sokağa çıkma yasağının devam ettiği Kaynartepe Mahallesi ile Gürsel, Cemiloğlu ve Nükhet Coşkun caddelerinde yaşayan vatandaşların bölgeden ayrılmaları da sürüyor. Güvenlik güçlerinin kontrolü altında mahalleyi terk eden vatandaşlar, yanlarına alabildikleri eşyalarla birlikte mahalleyi terkettikleri görüldü.

DUMANLAR YÜKSELİYOR

Diyarbakır'ın Merkez Bağlar ilçesinde hendek kazıp barikat kuran PKK'lı teröristler ile güvenlik güçleri arasındaki çatışmalar yer yer devam ediyor. 

Çatışmaların olduğu Bağlar ilçesinde sokağa çıkma yasağı uygulanan mahallelerden dumanların yükseldiği belirtildi.

DHA

Okunma Sayısı: 1632
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı