"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bakan niye alındı?

28 Mart 2020, Cumartesi 17:30
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan’ın görevden alındığı Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle duyuruldu.

Görevden alınan Turhan’ın yerine Adil Karaismailoğlu’nun getirildiği belirtildi. Mehmet Cahit Turhan’ın görevden alınmasıyla ilgili olarak, Kanal İstanbul projesi için hafta içi yapılan ihale süreci kaynaklı olabileceği iddiası öne sürüldü. Bir başka iddia ise, Corona virüsü salgını kapsamında alınan önlemlerde özellikle yurtdışından dönüş trafiğiyle ilgili kontrollerde sıkıntı yaşanmış olabileceği ve bundan rahatsızlık duyulduğu yönünde. Mehmet Cahit Turhan, 9 Temmuz 2018’de Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olarak TBMM Genel Kurulu’nda yemin etmesi sonrasında Saray’da açıkladığı ilk kabinede bakanlığa getirilmişti. VOA Türkçe’nin haberine göre, görevden alınan Turhan’ın yerine atanan Adil Karaismailoğlu, eski Başbakan Binali Yıldırım gibi Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde çalışma ekibindeki isimlerden birisi.

Okunma Sayısı: 1383
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    29.3.2020 14:20:17

    Azledilen şahıs KANAL İSTANBUL ihalesinde kullanıldı ve miadı dolduğu için tepkilere kurban edildi.Merak etmeyin gral hariç herkes adak,kurban olmaya mahkumduuur..

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı