"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bakanlar Kurulu toplantısı başladı: Genelkurmay Başkanı da katıldı

20 Haziran 2016, Pazartesi 14:22
Bakanlar Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde toplandı. Kurulun öncelikli gündemi terörle mücadele olacak.

Toplantıya Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar da katılıyor.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleşen Bakanlar Kurulu toplantısı saat 14:00 de başladı. Edinilen bilgiye göre, toplantıda geçtiğimiz yıldan bu yana yapılan terörle mücadele operasyonlarının değerlendirmesi ve muhasebesi yapılacak. Toplantıya Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar da katılıyor. Akar’ın kurul üyelerine terörle mücadele operasyonlarıyla ilgili brifing vermesi bekleniyor. Toplantıda, geçtiğimiz günlerde Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin satır başlarını açıkladığı, yeni belediye yasasına da son şeklinin verilmesi bekleniyor. Yasal düzenleme, teröre destek verdiği belirtilen belediye başkanlarının görevden alınabilmesini düzenliyor. Toplantının diğer gündem maddeleri arasında ise Rusya ve İsrail ile olan ilişkileri ile Suriye’deki gelişmeler de olacak. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliyede kurul üyelerine iftar verecek.

Okunma Sayısı: 1425
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı