"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Beka söylemi hataydı

06 Nisan 2019, Cumartesi 17:50
Londra Merkezli haber ajansı Reuters’a konuşan AKP’li kaynaklar, seçimlerde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli tarafından kullanılan “beka” söyleminin hatalı olduğunu söylediler.

Reuters’a konuşan AKP’li kaynaklardan biri “Belki de ‘beka’ yerine başka bir mesaj vermeliydik dedi ve ekledi: “Bu söylem yaşam standartları ve yerel servisler konusunda endişeli olan seçmene uygun değildi”. Partililer ayrıca Erdoğan tarafından kullanılan “saldırgan” söylemlerin oy kaybına yol açtığını ifade ettiler. Reuters haberde ayrıca Türkiye’de artan işsizlik ve yüksek enflasyona da dikkati çekti. Aynı AKP’li kaynak, tanzim satış kuyruklarının “Eski Türkiye’yi” hatırlattığını ifade etti ve “Uzun kaynakların oluşması AKP’nin imajına zarar verdi” dedi. Reuters’a konuşan bir diğer kaynak ise CHP’nin “halk ile direkt iletişim kurmasının” başarılı olduğunu söyledi. İsmi paylaşılmayan AKP’li kaynak, “En baştan gerekli mesajları alsaydık ve ona göre adım atsaydık sonuç farklı olurdu” ifadelerini kullandı. (ajanslar)

Etiketler: secim, erdoğan, bahçeli
Okunma Sayısı: 2445
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı