"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Beyoğlu’nda emlakçıya silahlı saldırı

04 Mayıs 2015, Pazartesi 23:13
Beyoğlu’nda bir şahıs verdiği depozitoyu geri ödemediğini iddia ettiği emlakçı dükkanına kurşun yağdırdı.

Polis ekipleri zanlıyı kovalamaca sonucu ara sokakta yakaladı. Gözaltına alınan zanlı polis merkezine götürüldü. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Olay, Tarlabaşı Bulvarı Basma Tulumba Sokak’ta saat 18.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre Gıyasettin F., daha önce depozito verdiği emlakçiden parasını geri istedi. Emlakçinin parayı vermemesi üzerine bir süre sonra işyerinin bulunduğu sokağa gelen Gıyasettin F., işyerine kurşun yağdırdı. Silah sesleri üzerine olay yerine gelen polisler F.’yi kovalamaya başladı. Zanlı, yakalanmamak için kaçarken de havaya ateş etti. Polis ekipleri, kovaladıkları Gıyasettin F.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Zırhlı polis aracına bindirilen zanlı, polis merkezine götürüldü. Olay yeri inceleme ekipleri de saldırının gerçekleştiği yerde delil çalışması. Olay yerinde çok sayıda boş kovan bulundu. Görgü tanıkları da bir kişinin anlaşmazlık yaşadığı emlakçiye ateş ederek kaçtığını aktardı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. 

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Okunma Sayısı: 1468
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı