"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bilanço ağırlaşıyor: Ölü sayısı 51'ye yükseldi!

21 Ağustos 2016, Pazar 11:01
Gaziantep'te kına gecesine düzenlenen hain saldırıda bilanço ağırlaşıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'teki hain saldırıya yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan yaptığı aıklamalarda; 12-14 yaşlarında bir canlı bombanın patlamış veya patlatılmış olduğunu belirtti. Vefat edenler ve yaralılar hakkında da bilgi veren Erdoğan, vefat edenlerin sayısının 51'e yükseldiğini ve 17'si ağır 69 yaralının tedavilerine devam edildiğini ifade etti.

Erdoğan ayrıca saldırı hakkındaki ilk bulguların DAİŞ'in bir eylemi olduğu yönünde işaretler verdiğini belirtti.

Ayrınıtlar Bekleniyor...

İlk açıklamalarda ölü sayısının 50 olduğu belirtilmişti

Gaziantep'in Şahinbey İlçesi Beybahçe Mahallesi'nde dün akşam kına gece eğlencesi sırasında canlı bomba saldırısında ölenlerin sayısı 50'ye yükseldi.

Gaziantep Valiliği ölenlerin sayısıyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"20 Ağustos 2016 Cumartesi günü gerçekleştirilen bombalı terör saldırısında bugün itibariyle 50 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Saldırıda yaralanan vatandaşlarımızın tedavileri ilimizdeki hastanelerimizde devam etmektedir. Düzenlenen menfur terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Haince düzenlenen saldırı ve bu saldırıyı yapanları bir kez daha lanetle kınıyoruz."

Konuyla ilgili haberler:

Gaziantep'te bombalı saldırı!

Okumak için tıklayınız:

http://www.yeniasya.com.tr/yurt-haber/gaziantep-te-bombali-saldiri_407582

Okunma Sayısı: 3382
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • erdal

    21.8.2016 22:10:32

    sözde değil;özde eli silahlı gerçek terör örgütü işid ve pkk dır.Her gün darbe yapmaya ce can almaya devam ediyor.Yanlış adres gösterilerek terörle mücadele zaafa uğratılmasın

  • CESUR ADAM

    21.8.2016 11:26:03

    Hayatını kaybedenlere rabbimden rahmet,yaralılara aacil şifalar ve yakınlarına ve tüm ülkemize sabırlar diliyorum. İDARE ETTİĞİNİ ZANNEDEN ACİZ VE BECERİKSİZLERİNDE İSTİFA ETMELERİ EN DOĞRU VE İSABETLİ KARALARI OLACAĞINI BİLMELERİNİ İSTERİM.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı