"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Bir düğün gecesini ölüm gecesine dönüştürenleri sen kahreyle Allah'ım'

28 Ağustos 2016, Pazar 20:13
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Gaziantep'teki terör saldırısında hayatını kaybedenler için düzenlenen mevlit programına katıldı.

Gaziantep'teki temasları kapsamında saldırıda yaşamını yitirenlerin ailelerine taziye ziyaretinde bulunan Prof. Dr. Görmez, daha sonra Ulu Cami'de düzenlenen ve bir bölümüne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da iştirak ettiği programda yer aldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından söz alan Görmez, "Bir düğün gecesini ölüm gecesine dönüştüren, o vahşete razı olan insanları sen kahreyle Allah'ım. Bizleri bu tür kötülüklerden muhafaza eyle. İnsanlık bu kadar vicdansız olmasın, onlara vicdan ve merhamet ihsan eyle. Allah'ım sınır ötesinde savaşan kardeşlerimizi her türlü kötülüklerden muhafaza eyle, salimen evlerine, yurtlarına dönmeyi nasip eyle, İslam beldelerine barış ve ihsan eyle..." şeklinde dua etti.

Ulu Cami'deki programa vatandaşlar ilgi gösterdi.

AA

Okunma Sayısı: 3186
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı