"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bir eski HSYK üyesi daha cezaevinde vefat etti

03 Nisan 2018, Salı 22:00
15 Temmuz darbe girişiminden sonra tutuklanan eski HSYK üyesi Teoman Gökçe, Sincan Cezaevi’nde öldü. Teoman Gökçe’nin kalp krizi sonucu öldüğü belirtildi.

Eski HSYK 1. Daire üyesi Teoman Gökçe, 15 Temmuz darbe girişimin ardından Gülen Hareketi üyesi olduğu iddiası ile tutuklanmıştı. Sincan Cezaevi’nde tutuklu olarak bulunan ve yargılanan Teoman Gökçe önceki gün akşam saatlerinde kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırıldığı iddia edilen Teoman Gökçe kurtarılamadı. Gökçe’nin hastaneye kaldırılmadığı koğuşta vefat ettiğine yönelik iddialar da var. Hürriyet’te yer alan habere göre, Küçükçekmece Adliyesi eski hakimlerinden olan ve Gülen Hareketi üyesi olduğu iddiasıyla tutuklanan Emir Bay, Teoman Gökçe aleyhinde ifade vermişti. Etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanmak için ifade veren Emir Bay, şunları söylemişti: “Yargıtay’da Tetkik Hâkimi olan Mehmet Fansa evlilikler için bekârlara yardımcı oluyordu. 2010 yılı HSYK seçimlerinden sonra sivil abiler olarak tanıtılan şahıslar sohbetlere gelmeye başladı. HSYK üyesi Teoman Gökçe ile HSYK seçimleri öncesi bir evde toplandık. Seçim çalışmalarını konuştuk.” Tutuklu Yargıtay Üyesi Mustafa Erdoğan da ağır hastalığına rağmen tahliye edilmeyerek hasta yatağında kelepçeli bir şekilde bilinci kapanana kadar yoğun bakım hücresinde bekletilmişti. Bilinci kapandıktan 9 gün sonra tahliye edilen Erdoğan birkaç gün sonra vefat etmişti. 

 

Etiketler: hsyk
Okunma Sayısı: 8131
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı