"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

"Bir yerel seçime gidiyoruz ama sanırsınız ki savaşa gidiyoruz''

20 Mart 2019, Çarşamba 22:35
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Bir yerel seçime gidiyoruz ama sanırsınız ki savaşa gidiyoruz. Bu bir yerel seçim, sakın ola ki birbirinizi kırmayın, sakın ola ki birbirinize düşman olmayınız, sakın ola ki kalp kırmayınız. Sonuçta bir karar vereceksiniz, bir belediye başkanı seçeceksiniz" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Bir yerel seçime gidiyoruz ama sanırsınız ki savaşa gidiyoruz. Bu bir yerel seçim, sakın ola ki birbirinizi kırmayın, sakın ola ki birbirinize düşman olmayınız, sakın ola ki kalp kırmayınız. Sonuçta bir karar vereceksiniz, bir belediye başkanı seçeceksiniz." dedi. 

Beykoz'da seçim çalışmalarını yürüten Akşener, ilk olarak Kavacık'ta esnaf ziyaretinde bulundu.

Akşener, daha sonra Çekmeköy'e geçerek, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun mitingine destek verdi. 

Daha sonra Çekmeköy'den Beykoz'a geçen Akşener, "Açık Hava Toplantısı"nda halka hitap etti.

Akşener, 31 Mart seçimlerinin yerel bir seçim olduğunu hatırlatarak, "Bir yerel seçime gidiyoruz ama sanırsınız ki savaşa gidiyoruz. Bu bir yerel seçim, sakın ola ki birbirinizi kırmayın, sakın ola ki birbirinize düşman olmayınız, sakın ola ki kalp kırmayınız. Sonuçta bir karar vereceksiniz, bir belediye başkanı seçeceksiniz. Beykoz'a kim iyi hizmet edecekse onu seçeceksiniz. 31 Mart akşamı da biz buna hepimiz eyvallah diyeceğiz. Öyle de demek durumundayız. Ancak öyle bir sert dille gidiliyor ki, bana, Meral Akşener'e 'PKK'lı' denilebiliyor. Ayıptır be ayıptır." ifadelerini kullandı. 

NTV

Etiketler: İYİ Parti, Beykoz, CHP
Okunma Sayısı: 1246
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı