"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bolu Dağı'ndaki ünlü lokanta kapatıldı

20 Temmuz 2016, Çarşamba 16:29
Bolu Dağı'nda faaliyet gösteren ve sahibi Gülen cemaatine finansal destek sağladığı iddia edilen ünlü et lokantası kapatıldı.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında, Bolu Dağı'nda yıllardır faaliyet gösteren 'İsmail'in Yeri' adlı et lokantası kapatıldı. D-100 karayolunun Düzce kesiminde yol kenarında yer alan lokantaya gelen polis ve jandarma ekipleri, içeride arama yaptı. Sahibinin Gülen cemaatine finansal destek sağladığı iddia edilen işyerinin yetkili ve çalışanlarına kapatma kararı tebliğ edildi. Lokantada bulunan müşterilerin çıkmasından sonra işyeri çalışanları eşyalarını topladı. Daha sonra D-100'ün kenarına demir bariyerler monte edilerek lokantaya girişler kapatıldı. Bariyer çekme çalışması sırasında polis ve jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı.

İşyeri sahibi İsmail Çolak'ın, yaklaşık 6 ay önce "Umreye gidiyorum" diyerek Düzce'den ayrıldıktan sonra dönmediği ve hakkında yakalama kararı çıkarıldığı belirtildi.

DHA

Etiketler: bolu dağı
Okunma Sayısı: 3453
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı